Verzendkosten & levertijd

Verzendkosten.
De in de webshop vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €4,95 voor pakketpost binnen NL en €8,95 voor pakketpost naar België. 

Op bestellingen boven de €75 zijn de verzendkosten gratis (alleen binnen NL). *

Levertijd.
Verzending vindt plaats binnen 2 tot 8 werkdagen. We streven ernaar om voorradige producten dezelfde dag nog te verzenden, maar dit kan soms ook de dag erna worden (bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst op de namiddag of avond). Handmade items worden meestal 2 à 3 (werk)dagen na je bestelling verzonden, maar ook hierbij streven we ernaar om het zo snel mogelijk te versturen. Het kan dus voorkomen dat een bestelling die geplaatst is nog diezelfde dag verzonden wordt, maar dit kunnen we niet garanderen en hangt af van het aantal bestellingen die wij moeten verwerken. Heb je een verzoek vanwege bijvoorbeeld een verjaardag, app of mail ons dan eerst even of het mogelijk is dat het dezelfde dag nog verzonden wordt. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt dan een appje sturen naar: 06-52516969 of mailen naar: info@houseofjungle.nl

Normaal gesproken wordt je pakket 1 à 2 werkdagen nadat wij het bij PostNL hebben gebracht bezorgd. In drukke tijden (Black Friday, Feestdagen) kan PostNL er soms langer over doen om jouw pakket te bezorgen, hier kunnen wij helaas niets tegen doen. Ons advies is dan ook om -met name in de decembermaand- op tijd te bestellen, zodat je je bestelling binnen hebt op het moment waarvoor je het in gedachten had.

 

Mocht de levertijd vanuit ons onverhoopt toch langer zijn dan 5 werkdagen, zullen we je hier na de bestelling altijd van op de hoogte brengen per e-mail.

 

Wanneer je bestelling is verzonden ontvang je van ons een e-mail met je track & trace code om je bestelling te volgen. Je bestelling wordt geleverd op het adres dat je hebt opgegeven. Dit kan je huisadres of een ander adres zijn. Als je niet thuis bent, bezorgt PostNL je bestelling bij de buren, of probeert het nog eens op de eerstvolgende werkdag.

 

*Indien de bestelling geretourneerd wordt, vervallen de gratis verzendkosten.