Retourneren

Is je aankoop toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar het is natuurlijk geen probleem om je bestelling te retourneren! Je hebt bij House of Jungle de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen.  Onze handmade items kunnen niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal voor de klant gemaakt worden.

Stuur een e-mail naar info@houseofjungle.nl met daarin je ordernummer en het item dat je retour wilt sturen. Je ontvangt dan per e-mail de adresgegevens, zodat je het pakketje terug kunt sturen. Na het verwerken van je retour ontvang je een bevestiging per e-mail. Het retourbedrag zal binnen 14 dagen na verwerking terug worden gestort. 

Retoureisen:

  • Artikelen mogen niet beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd;
  • Retourkosten zijn voor de afzender*;
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het pakket retour hebben ontvangen. Bewaar je verzendbewijs daarom goed.

Zorg dus dat de producten zo zijn verpakt, zoals je ze ook van ons ontvangen hebt. Wanneer een product met schade bij ons arriveert doordat het niet met hetzelfde verpakkingsmateriaal is ingepakt, vervalt het recht op restitutie.

*Was de bestelling boven €50 en kreeg je gratis verzending? Dan betaal je indien je de gehele bestelling retourneert wél de verzendkosten.