Veelgestelde vragen

Binnen Nederland: €4,95 
Naar België: €8,95 
Bestellingen boven €75 worden gratis verzonden (alleen binnen NL!)**Indien je de gehele bestelling wil retourneren omdat je je toch hebt bedacht, krijg je het totaalbedrag minus de verzendkosten retour. Ook de retourkosten zijn voor jezelf.

Na jouw bestelling ontvang je altijd een orderbevestiging via de mail. Heb je deze niet ontvangen, kijk dan a.u.b. in je SPAM-box.
Kun je hem daar óók niet vinden? Dan verzoeken wij je om ons even te mailen op info@houseofjungle.nl

Wij geven alle bestellingen af bij PostNL. Zij leveren je bestelling op het door jou opgegeven adres. Normaliter gebeurt dit 1 á 2 werkdagen nadat zij het pakket van ons hebben ontvangen. Wegens sommige omstandigheden (Black Friday, Cyber Monday, Feestdagen) kan het langer duren voordat PostNL het pakker bij jou aflevert.

Wanneer je nog iets wilt veranderen aan je geplaatste bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan via whatsapp: 06-83777477, e-mail: info@houseofjungle.nl of via onze socials (Facebook & Instagram)

Mogelijk is je pakketje nog niet verzonden en kunnen wij de wijziging nog maken. Is je pakketje al wel verzonden, dan is het niet meer mogelijk je bestelling te wijzigen of te annuleren.


Ja, dat mag. Het kan natuurlijk zijn dat het artikel je niet bevalt of dat het toch niet helemaal is zoals je had verwacht. In dat geval mag je binnen 14 dagen na ontvangst het artikel terugsturen naar ons. Onze handmade items kunnen niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal voor de klant gemaakt worden. Stuur een e-mail naar info@houseofjungle.nl met daarin je ordernummer en het item dat je retour wilt sturen. Je bent niet verplicht om een reden op te geven, maar het helpt ons wel om de service te verbeteren. Je ontvangt dan per e-mail de adresgegevens, zodat je het pakketje terug kunt sturen. Na het verwerken van je retour ontvang je een bevestiging per e-mail. Het retourbedrag zal binnen 14 dagen na verwerking worden teruggestort. 

- Artikelen mogen niet beschadigd zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd;

- Verzendkosten zijn voor de afzender.

Als wij het artikel beschadigd en/of niet in originele staat ontvangen, vervalt het recht op restitutie. House of Jungle is ook niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen tijdens de retourzending. Zorg dan ook altijd voor een verzendbevestiging en een track & trace code.

Als je een ander artikel hebt ontvangen dan je hebt besteld, kun je dit melden door een bericht te sturen naar:

info@houseofjungle.nl

 

Vermeld hierbij je gegevens, ordernummer en omschrijving van het product.

Je krijgt dan z.s.m. het juiste artikel gratis opgestuurd. Het verkeerd geleverde artikel kun je terugsturen, je ontvangt hiervoor van ons een retourlabel.

Blijkt er na ontvangst van je bestelling schade aan één of meer van de producten te zijn, meld dit dan binnen 14 dagen
na ontvangst. We kunnen dan op zoek naar een gepaste oplossing. Stuur een mailtje naar:

info@houseofjungle.nl

 

Vermeld hierbij je gegevens, ordernummer en omschrijving van het product.

Daarnaast is het handig om te vermelden wat de klachten zijn.Nederland: 2 - 8 werkdagen. We streven ernaar om voorradige producten dezelfde dag nog te verzenden, maar dit kan soms ook de dag erna worden (bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst op de namiddag of in de avond). Handmade items worden meestal 2 - 4 (werk)dagen na je bestelling verzonden, maar ook hierbij streven we ernaar om het zo snel mogelijk te versturen. Het kan dus voorkomen dat een bestelling die geplaatst is nog diezelfde dag verzonden wordt, maar dit kunnen we niet garanderen en hangt af van het aantal te verwerken bestellingen die dag. Heb je een verzoek vanwege bijvoorbeeld een verjaardag o.i.d., mail of app ons dan eerst even wanneer wij jouw bestelling kunnen verzenden. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Mail: info@houseofjungle.nl / Whatsapp: 06-83777477 Bovenstaande is alleen van toepassing als het door jou bestelde artikel op voorraad is.
Sommige artikelen hebben een levertijd omdat we deze speciaal voor je bestellen.

Indien dit het geval is staat dit aangegeven op de productpagina bij de productomschrijving rechts van de foto.

De levertijden zijn een indicatie opdat wij helaas nooit exact weten op welke dag het bestelde artikel binnenkomt. Het kan zijn dat een artikel eerder of helaas wat later binnenkomt dan de opgegeven levertijd, houd daar rekening mee bijvoorbeeld i.v.m. een verjaardag. Mocht de levertijd echt erg uitlopen en we wij weten dit ook tijdig, dan zullen we je hierover informeren.

 

We doen ten alle tijden onze uiterste best om je aankoop meteen dezelfde dag in te pakken en te verzenden!